ه گزارش "ورزش سه"، روزنامه 24 ساعت چاپ زاگرب در آغازین روزهای سال 2016 میلادی در گزارشی ویژه به بررسی شرایط برانکو ایوانکوویچ ، ایگور استیماچ و دراگان اسکوچیچ در فوتبال ایران پرداخت. مربیانی که هر کدام شرایط خاصی را تجربه می کنند و اهداف متفاوتی در فوتبال ایران دارند.
این روزنامه در ابتدای گزارش آورده است که کولاک برف استانبول باعث شد تا این سه مربی هم مثل صدها مسافر فرودگاه آناتولی با تاخیر و زحمت فراوان شنبه گذشته به زاگرب برگردند تا چند روزی را به استراحت پرداخته و آماده حضور در نیم فصل دوم لیگ برتر ایران شوند.
***
در این گزارش آمده است:«ایوانکوویچ، استیماچ و اسکوچیچ سه مربی کروات شاغل در لیگ برتر ایران هستند که با گذشت 17 هفته از رقابت ها به ترتیب در جایگاه های پنجم، نهم و سیزدهم قرار دارند.این مسابقاتی است که از اول فوریه با جدال پرسپولیس و سپاهان در ورزشگاه افسانه ای آزادی با گنجایش 98885 نفر دوباره آغاز می شود. درهمین گیر و دار بد نیست بدانید برانکوایوانکوویچ قصد دارد شاگردانش را به اردوی 10 روزه در دبی ببرد تا برای دربی کروات های فوتبال ایران آماده کند در حالی که استیماچ هم شاگردانش را به آنتالیا می برد. ایوانکوویچ با نتایجی که گرفت با 46 درصد آرا عنوان بهترین مربی نیم فصل را رد برنامه پربیننده 90 به خود اختصاص داد . او بالاتر از پرویز مظلومی سرمربی استقلال رقیب دیرینه پرسپولیس در صدر ایستادو بالاتر از عبدا.. ویسی ، یحیی گل محمدی و علی دایی.