برگزاری 217 دوره آموزشی در هلال‌احمر مازندران در 6 ماه نخست سال جاری

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: با هدف ارتقای توانمندی های علمی و عملیاتی نجاتگران و امدادگران و همچنین توسعه فرهنگ خودامدادی و دگرامدادی در 6 ماهه نخست سال جاری 217 دوره آموزش تخصصی و عمومی از سوی این جمعیت برگزار شد که 3430 نفر در این دوره ها حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر مازندران؛ دکتر غلامعلی فخاری افزود: برگزاری 23 دوره تخصصی ویژه نجاتگران و امدادگران با حضور386 نفر، 92دوره 22ساعته ویژه داوطلبان و جوانان با حضور 1160 نفر، 88 دوره آمادگی در برابر مخاطرات با مشارکت 1267 نفر، 6 دوره مهارت داوطلبی با حضور 99 نفر و برگزاری هشت دوره ضمن خدمت با حضور 518 نفر از مهمترین دوره‌های آموزشی برگزارشده در هلال احمر استان بوده است.

وی اظهار کرد: امضای تفاهم نامه همکاری‌های مشترک با اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان و سپاه کربلا از دیگر اقدامات انجام شده هلال احمر استان بوده است که هدف اساسی در اجرای این تفاهم نامه‌ها، توسعه آموزش‌های امدادی و ارتقای فرهنگ خودامدادی بوده است.

دکتر فخاری با تاکید بر ضرورت اهتمام به آموزش گفت: کارایی و توانمندی، تنها با آموزش مستمر و به روزسازی دانسته‌ها و آموخته‌ها محقق خواهد شد و برای حصول اهداف توسعه باید به آموزش اهمیت داد.

وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی با توجه به نیازسنجی انجام شده از سوی معاونت آموزش از برنامه‌های محوری هلال احمر استان است که علی رغم محدودیتهای مالی و کرونایی هرگز متوقف نشده است.

مشاهده ۵۴
/
۱۴۰۰/۰۸/۰۳- ۱۲:۵۶
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است